Steun ons en help Nederland vooruit

Maud Hulshof

Wethouder

foto: Sanne van Westereng

“Vertrouwen geven aan de inwoners van Wageningen staat bij mij voorop. Daarom is het belangrijk om open, integer en aanspreekbaar te zijn en veel ruimte te geven aan democratie. Dat betekent luisteren naar elkaars argumenten, oplossingen zoeken die recht doen aan de visie van de meerderheid, en aan de zorgen van de minderheid.

Wanneer u ideeën heeft, of zorgen, waar ik een handje bij kan helpen, dan hoor ik dat altijd graag. Dat kan bijvoorbeeld tijdens mijn wekelijks vrijblijvend spreekuur. Elke woensdag (buiten de schoolvakanties) tussen 11 en 12 uur ben ik daarvoor te vinden in de Binnenstadswinkel. Iedereen is van harte uitgenodigd om persoonlijk kennis te komen maken met een kop koffie of thee.”

Maud Hulshof is bedrijfskundige, met speciale interesse voor het menselijke aspect bij veranderingen en optimalisatieprocessen, en voor het onderwijs. De roots van Maud liggen in Lichtenvoorde, de Achterhoek, waar ze leerde aanpakken, meedoen en nuchter blijven. Sinds 2016 is ze actief betrokken bij D66. Na twee jaar als fractievoorzitter volgde Maud Hulshof in november 2019 Dennis Gudden op als wethouder.

Portefeuilles
Financiën; Economie; Werk & Inkomen; Natuur & Landschap

Werk en inkomen

Meer van Maud Hulshof