Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 31 maart 2018

D66 gaat gesprekken aan met Groen Links, PvdA en ChristenUnie

Zaterdag 31 maart heeft informateur Jan van der Meer zijn advies gepresenteerd, waarin hij de voorkeur uitspreekt voor een coalitie van Groen Links, D66, Partij van de Arbeid en ChristenUnie. D66 kan zich vinden in dit advies en wil de gesprekken met deze vier partijen een kans geven. Het biedt kansen om met een open bestuursstijl te werken aan onze speerpunten goed werk, goede zorg en een goed klimaat in een groene stad. De komende week zullen de gesprekken tussen de vier partijen worden gestart. Deze zijn vanzelfsprekend te volgen via de livestream van de gemeente Wageningen, en wij houden jullie via de website en nieuwsbrieven ook op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie kun je hier klikken voor het advies van de informateur
en
hier voor ons standpunt dat we afgelopen zaterdag hebben ingenomen.